Inici
Serres Circulars
Circular Saw Blades
descargar pdf

Veure el catàleg complet en PDF

descargar pdf

Full comandes serres circulars

banner serres

Des de 1942, portem 3 generacions treballant amb el mateix esperit innovador i amb la mateixa voluntat de crear sempre les millors solucions de tall. Som especialistes en la producció de eines de tall per les Indústries Metal.lúrgiques i d´automoció. Per que entenem i admirem com ningú la mecànica, la tèrmica, la química del ferro i la resta de metalls.

Avui Industrias Metalúrgicas Jem, S.A és una gran empresa internacional, líder al mercat. Exportem als 5 continents i seguim treballant, com el primer dia, per ser sempre la millor opció per tots els nostres clients.

Especialistes en serres tronçadores

variden

Aquest exclusiu sistema de dentat de pas variable assegura el màxim rendiment de les serres circulars. Està disponible en dentats de forma B, BF, C i BW. Per millorar i superar els resultats d´un procés de tall amb pas constant, Jem decideix incorporar una irregularitat en el pas controlada i planificada, combinada amb màquines amb avanços constants i revolucions regulables. Les seves principals avantatges són:

  • - Disminueix les vibracions, el soroll i el calentament que genera qualsevol procés de tall.
  • - Permet augmentar els avanços de la màquina, amb el respectiu estalvi de temps i la disminució de cost per tall.
  • - Incrementa el rendiment i la productivitat.
  • - Soluciona situacions en les que l’espessor que s´ha de tallar no és constant.
  • - Millora el rendiment de talls amb angles de tubs rectangulars.

Alguns tipus de dentat

 sierras circulares sierras circulares
 sierras circulares sierras circulares
 sierras circulares sierras circulares

Recobriments

variden

Acers de 500 a 750 N/mm2
Perfils de tubs i materials fèrrics.

variden
 Acers inoxidables i de difícil mecanització.
variden

Materials no fèrrics
Materials mixtes plàstic-metall

variden

Acers de 750 a 1.000 N/mm2
Materials mixtes plàstic-metall

variden

Aleacions d´alumini i fundició.
Acers de més de 1.000 N/mm2

variden

Acers inoxidables
Aleacions de titani amb duresa superficial alta.

variden

Aluminis  molt abrasius
Materials no fèrrics difícils de mecanitzar.

 

La millor solució de tall. El nostre departament tècnic respondrà a les seves necessitats amb el últims avanços tecnològics, que milloraran el seu procés actual. Excel·lent es un serra que li ofereix talls nets i sense rebaves, temps de tall optimitzats, màxim aprofitament del material a tallar i el màxim rendiment de l’eina.

variden

És el producte orientat a talls d´alta producció en materials fèrrics (ST-37, ST-44, ST-52). S´han obtingut excel·lents resultats en màquines automàtiques i talls molt ràpids.

És el producte orientat als talls d´alta producció en materials inoxidables de difícil mecanització (AISI 304, AISI 306…). S´han obtingut excel·lents resultats en màquines automàtiques i de talls molt nets, econòmics i amb un acabat excel·lent.

És el producte orientat a talls d´alta producció en materials no fèrrics (aluminis, llautó, coure,…). S´han obtingut excel·lents resultats en màquines automàtiques i talls molt ràpids, econòmics I amb un acabat excel·lent, arribant a competir amb serres de “plaquita” de metall dur.

up arrow
 
 

JEM Industrias Metalúrgicas © 2008